Menu

Årgang 2008 Drenge

Velkommen til årgang 2008's hjemmeside.

På vores årgang lægger vi stor vægt på seriøsitet under træning og samtidig har vi en fantastisk stemning på holdet. Mange har spillet sammen siden de var små, vi har spillere fra mange forskellige skoler og drengene er rigtig gode til at modtage og inkludere nye spillere uanset niveau.
Vores trup spænder fra let øvede til meget øvede spillere. 

 

I vinterperioden træner vi også indendørs i Lynghøjhallen om lørdagen. Vi har to 11-mands hold tilmeldt i DBU: Et hold i række 2 og et hold i række 3.

Derudover har vi en del sociale arrangementer på årgangen med fællesspisning og hygge. I 2023 skal vi til Holland i påsken og Vildbjerg Cup til august. Klubben deltager i Vildbjerg Cup og har gjort dette i 41 år. Derudover afholder vi ungdomsafslutning i hallen hvert år.

I vintersæsonen deltager vi både i futsal og indendørs fodbold, hvor vi i år fik medaljer til Sjællandsmesterskaberne i begge turneringer!
Derudover er vi også med i DBU’s vinterturnering på vores nye kunstgræsbane.

Vi har tre rigtige dygtige trænere, som brænder for fodbolden og for at udvikle drengene. De deltager løbende i DBU kurser.

Har du lyst til at komme til prøvetræning, så ring eller skriv til en af vores holdledere. Find kontaktinformationer her på siden. 

Luk