Årgang 2008 Drenge

Velkommen til Årgang 2008's hjemmeside.

På vores årgang ligger vi stor vægt på seriøsitet under træning og samtidig har vi en fantastisk stemning på holdet. Mange har spillet sammen siden de var små, vi har spillere fra mange forskellige skoler og drengene er rigtig gode til at modtage og inkludere nye spillere uanset niveau. Vores trup spænder fra begyndere til meget øvede spillere. Vi træner sammen, dog niveauinddeler vi efter opvarmning.

Vi har 2 hold. Det ene hold spiller 8-mands i række 4. Det andet hold har spillet 8-mands i række 1, men har i dette forår 21 valgt at spille 11-mands i u14 række 3.

Vi samarbejder på tværs af årgange for at kunne udvikle spillerene, motivere og skabe et godt sammenhold i klubben.

Derudover har vi en del sociale arrangementer på årgangen med fællesspisning, fifaturnering med overnatning, fodboldgolf og lign. arrangementer. Vi håber på, at kunne arrangere en træningslejr i år.

I vintersæsonen deltager vi både i futsal, indendørs og vinterturnering.

Vi har to rigtige dygtige trænere, som brænder for fodbolden og får at udvikle drengene.

Klubben deltager i Vildbjerg Cup og har gjort dette i 41 år. Derudover afholder vi ungdomsafslutning i hallen hvert år.

Har du lyst til at komme til prøvetræning, så ring til vores holdleder Mette på 51953913 eller skriv på mrygaardthomsen@hotmail.com

Vi træner mandag og onsdag kl. 17:15-18:45