Årgang 2008-09 Drenge

Velkommen til Årgang 2008-2009's hjemmeside.

På vores årgang ligger vi stor vægt på seriøsitet under træning og samtidig har vi en fantastisk stemning på holdet. Mange har spillet sammen siden de var små, vi har spillere fra mange forskellige skoler og drengene er rigtig gode til at modtage og inkludere nye spillere uanset niveau. Vores trup spænder fra begyndere til meget øvede spillere. Vi træner sammen, dog niveauinddeler vi efter opvarmning.

Vi har tilmeldt 3 hold i DBU turneringen. Det ene hold spiller 8-mands og de andre to hold spiller 11-mands. Vi evaluerer niveau efter hver sæson - lige nu er vi nye i 11-mands og har valgt at melde til i niveau 2 og 4. Alle spillere får minimum en kamp ugentlig, hvis de stiller sig til rådighed og har lyst.

Vores to årgange 2008/2009 er fra august 2021 blevet slået sammen, for at kunne udvikle spillerene på alle niveauer, motivere og skabe et godt kammeratskab i klubben.

Derudover har vi en del sociale arrangementer på årgangen med fællesspisning, fifaturnering med overnatning, fodboldgolf og lign. arrangementer. Vi håber på, at kunne arrangere en træningslejr i år.

I vintersæsonen deltager vi både i futsal, indendørs og vinterturnering på vores nye kunstgræsbane.

Vi har fire rigtige dygtige trænere, som brænder for fodbolden og får at udvikle drengene. De deltager løbende i kurser.

Klubben deltager i Vildbjerg Cup og har gjort dette i 41 år. Derudover afholder vi ungdomsafslutning i hallen hvert år.

Har du lyst til at komme til prøvetræning, så ring eller skriv til en af vores holdledere :

Mette på 51953913 mrygaardthomsen@hotmail.com

Allan (2009) på 31370747 allan.wire@hotmail.com

Vi træner tirsdag og torsdag kl. 17:00 - 18:30.
Derudover er det muligt at tilmelde sig x-træning samt målmandstræning hveranden fredag med opstart 20/8 mod et mindre beløb.