Overgang til nyt medlemssystem

Vigtig information vedrørende overgang til nyt medlemssystem

Svogerslev Boldklub overgår i 2022 til nyt medlemssystem. Det betyder, at den kommende, halvårlige kontingentbetaling i januar måned bliver opkrævet via DBU’s system.

DBU’s medlems- og kontingentsystem, KlubOffice, er i stand til at håndtere kontingentbetalinger
automatisk. Du skal derfor fremover – som medlem af Svogerslev Boldklub - betale kontingent via dit betalingskort, lige som du kender det fra andre typer medlemskaber.

Det nye, automatiske kontingentsystem medfører en betydelig besparelse på administration. En
administration, der har hvilet på ganske få, frivillige skuldre.

Nedenfor finder du spørgsmål og svar vedrørende overgangen til det nye system. Skulle der være yderligere spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til oekonomi@svogerslev-bk.dk

Spørgsmål og svar

Hvornår får jeg information om, hvad jeg skal gøre?

Du modtager en e-mail, når det er tid til at betale kontingent. E-mailen indeholder et betalingslink, hvor du skal registrere dit kort til den automatiske kontingentbetaling. Afsenderen er noreply@email.dbu.dk

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager e-mailen?

Tjek først dit spamfilter. Hvis den heller ikke findes her, kan du få hjælp til at finde frem til din DBU-profil her: Hjælp til DBU-profil. Det er vigtigt, at din e-mail er opdateret, så vi kan komme i kontakt med dig.

Hvem kan se mine oplysninger?

Dine kortoplysninger er krypteret og er således ikke tilgængelige for hverken DBU eller Svogerslev Boldklub.

Hvornår bliver kontingent trukket på mit kort?

Kontingent bliver som altid opkrævet halvårligt. Denne gang 03. Januar, 2022. Du bliver selvfølgelig notificeret på e-mail inden der bliver opkrævet kontingent.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at forlænge mit medlemskab?

Hvis du ikke ønsker at være medlem i Svogerslev Boldklub, skal du henvende dig til
oekonomi@svogerslev-bk.dk og bede om at blive udmeldt.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har et betalingskort?

Hvis ikke du har et betalingskort, kan du lave en særlig aftale om indbetaling af kontingent via
bankoverførsel eller kontant.

Svogerslev Boldklub