Bliv medlem

Du skal være rigtig hjertelig velkommen i Svogerslev Boldklub. Uanset om du er uerfaren eller en erfaren spiller, så er der altid plads til dig Svogerslev BK.

Med vores uddannede trænere sikrer vi, at vi kan motivere og udvikle alle spillere, uanset deres niveau.

Hvis du gerne vil prøve at spille fodbold, så er du velkommen. Hvis du allerede kender en spiller i klubben, så kan du følges med spilleren til næste træning. De første par træninger er at betragte som prøvetræninger og er gratis. Hvis du får lyst til at blive indmeldt i klubben, så klareres det via hjemmesiden.

Hvis du ikke kender nogen i forvejen, så er du mindst lige så velkommen :) Den nemmeste måde at komme i gang på er at kontakte træneren som træner din årgang. Du kan se en oversigt over alle trænere under punktet kontakt, Ring til den pågældende træner og aftal hvornår I skal mødes.

Når du er indmeldt medlem i Boldklubben accepterer du samtidig at evt. billeder fra kamp, træning eller lignende kan blive brugt ved ophæng i klubhuset, på hjemmesiden eller på Facebook.

SBK Sponsorer